Політика конфіденційності

Студентського кейс-чемпіонату від компанії Метінвест
M.Student Champ

для користування сайтом:
mstudentchamp.com
Ця політика конфіденційності діє для вебсайту Студентського кейс-чемпіонату від компанії Метінвест «M.Student Champ» https://www.mstudentchamp.com (надалі — «Сайт»).

Ставлячи галочку навпроти фрази «Я даю згоду на обробку моїх персональних даних», відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» від 1 червня 2010 року № 2297-VI надаю згоду ТОВ «МЕТИНВЕСТ ХОЛДИНГ» (далі — «Компанія») та платформі CASERS (далі — «Партнер») на обробку і використання моїх особистих персональних даних (у картотеках та/або за допомогою інформаційно-телекомунікаційної системи бази персональних даних Компанії) та надаю Компанії та Партнеру про себе дані загального характеру:

— ПІБ;
— дата народження;
— email;
— телефон;
— населений пункт, у якому проживає учасник/ця;
— назва навчального закладу учасника/ці;
— спеціальність, за якою навчається учасник/ця;
— форма навчання учасника/ці;
— курс навчання учасника/ці;
— рік закінчення навчання учасника/ці;
— місце роботи учасника/ці (за наявності);
— фото- та відеоматеріали за участю учасника/ці, зроблені безпосередньо під час участі у Чемпіонаті.

Метою отримання персональних даних Компанією та Партнером є забезпечення відносин, пов'язаних з участю у Чемпіонаті:
  • доступу до онлайн подій в рамках Чемпіонату;
  • комунікації з ментором;
  • отримання завдання кейсу та необхідних для роботи над рішенням матеріалів;
  • отримання дозволу на відвідування виробництва Компанії;
  • здійснення оцінки рішень та відбору переможців Чемпіонату;
  • комунікації про можливе подальше працевлаштування на підприємства Компанії;
  • здійснення комунікацій, надсилання електронних листів, комунікації через телефоні дзвінки та/або смс-повідомлення;
  • у рекламних цілях і з метою інформування, трансляції та ретрансляції.

Також цим даю свою згоду (без обов'язкового додаткового повідомлення) на подальший доступ до моїх персональних даних підприємствам, пов'язаним з Компанією відносинами контролю у розумінні статті 1 Закону України «Про захист економічної конкуренції та із працівниками компанії Організатора виключно в межах Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р. № 2297-VI, в об'ємі, необхідному для реалізації відносин, пов'язаних з участю у Чемпіонаті:
  • доступу до онлайн подій в рамках Чемпіонату;
  • комунікації з ментором;
  • отримання завдання кейсу та необхідних для роботи над рішенням матеріалів;
  • отримання дозволу на відвідування виробництва Компанії;
  • здійснення оцінки рішень та відбору переможців Чемпіонату;
  • комунікації про можливе подальше працевлаштування на підприємства Компанії;
  • здійснення комунікацій, надсилання електронних листів, комунікації через телефоні дзвінки та/або смс-повідомлення;
  • у рекламних цілях і з метою інформування, трансляції та ретрансляції.

Дозвіл надається на необмежений строк, але не більше, ніж це необхідно відповідно до мети обробки, якщо інше не передбачено законодавством.

Отримуючи доступ до Сайту та беручи участь у Чемпіонаті, ви підтверджуєте, що прочитали, зрозуміли та погоджуєтесь з Умовами участі та нашим збором, зберіганням, метою, використанням та розкриттям вашої особистої інформації у порядку, описаному у даній Політиці конфіденційності та ознайомлені зі своїми правами, визначеними ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р. № 2297-VI

ВИЗНАЧЕННЯ

Чемпіонат — студентський кейс-чемпіонат від компанії Метінвест «M.Student Champ»

Організатор — компанія Метінвест, міжнародна вертикально інтегрована гірничо-металургійна компанія. До структури групи входять гірничовидобувні й металургійні підприємства в Україні, Європі та США, а також мережа продажів у всіх основних регіонах світу. Компанія контролює весь виробничий ланцюжок – від видобутку руди та вугілля до виробництва напівфабрикатів і готової продукції. Близькість підприємств до основних залізничних ліній і портів дозволяє оперативно постачати сировину і металопродукцію у всьому світі.

Партнер — онлайн платформа для проведення кейс-чемпіонатів та конкурсів CASERS.

Учасники — особи, що пройшли відбір на Чемпіонат.

Кейс — задача, надана компанією Організатором для розв'язання в рамках Чемпіонату.

Рішення — сформований відповідно до вимог файл, у якому учасники розкривають інноваційні, технічні, економічні та інші особливості свого розв'язання рішення, тієї чи іншої задачі обраного кейса. Деталі кейсового завдання учасники отримують на електронну адресу, вказану при індивідуальній реєстрації.

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Відповідно до зобов'язань, що випливають із Закону України «Про захист персональних даних» 01.06.2010 року, цей Сайт поважає та захищає конфіденційність відвідувачів та користувачів.

Ця політика конфіденційності застосовується лише до діяльності цього Сайту (онлайн) і діє для відвідувачів / користувачів Сайту.

Це не стосується інформації, зібраної за допомогою інших каналів, окрім цього Сайту.

ЗГОДА

Користуючись Сайтом, відвідувачі погоджуються з цією політикою конфіденційності та дають згоду на використання своїх персональних даних відповідно до методів та цілей, описаних нижче.

КОНСОЛІДАЦІЯ ДАНИХ

При реєстрації на Чемпіонат, Сайт виявляє та записує ідентифікаційні дані користувача, включно з завантаженими матеріалами у форму реєстрації та подачі рішень учасниками Чемпіонату.

Зазначені дані збираються організаторами для ідентифікації учасників та подальшої роботи з ними у форматах офлайн та онлайн.

Зібрана інформація може бути наступною:

  • адреса інтернет-протоколу (IP);
  • тип параметрів браузера та пристрою, що використовуються для підключення до сайту;
  • дата та час відвідування;
  • вебсторінка походження користувача (перенаправлення) та виходу;
  • кількість кліків;
  • персональні дані, визначені формою реєстрації;
  • та інше.

Вищевказана інформація обробляється в автоматизованій формі та збирається з метою отримання узагальненої аналітики про роботу Сайту та підтвердження осіб Учасників.

Інформація, яку користувач Сайту оприлюднює через надані йому/їй послуги та інструменти, надається користувачем свідомо та добровільно, звільняючи цей Сайт від будь-якої відповідальності за будь-яке порушення законодавства. Користувач повинен перевірити, чи має він дозвіл на введення персональних даних третіх осіб або вмісту даних, захищених національними та міжнародними стандартами.

БЕЗПЕКА

Ми застосовуємо відповідні технічні та організаційні заходи для захисту вашої особистої інформації від випадкового або незаконного знищення, втрати, зміни або пошкодження. Вся особиста інформація, яку ми збираємо, буде зберігатися нашим хмарним провайдером хостингу на захищених серверах.

РОЗПОВСЮДЖЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ

Організатор та Партнер Чемпіонату можуть поділитися вашою особистою інформацією із працівниками компанії Організатора.

Ми не будемо розкривати вашу персональну інформацію третім особам, за виключенням випадків, зазначених цим положенням.

ЗМІНИ ТА ПРАВКИ

Ми лишаємо за собою право періодично вносити зміни та поправки в ці правила, та публікувати їх нову редакцію на нашому Сайті. Ви повинні періодично перевіряти цю вебсторінку, щоб пересвідчитись, що розумієте зміст змін, внесених до цих правил. Ми також можемо проінформувати вас про внесення змін до цих правил шляхом надсилання листа на електронну пошту.

СТОРОННІ ВЕБСАЙТИ

Сайт використовує файли-cookies. Cookie — це файл, що містить ідентифікатор (стрічку, яка складається з літер та цифр), і який надсилається вебсервером до веббраузера, та зберігається браузером. Надалі, ідентифікатор надсилається назад на сервер кожного разу, коли браузер запитує вебсторінку з сервером. Файли-cookies можуть бути або «постійними» або «сеансові»: постійні будуть зберігатися браузером та будуть придатними до завершення терміну дії, якщо тільки не будуть видалені користувачем завчасно; «сеансові» навпаки – будуть видалятися після завершення сеансу роботи з сайтом або після закриття браузеру. Файли-cookies зазвичай не містять жодної інформації, яка ідентифікує особу користувача. Проте, ваша персональна інформація, яку ми маємо, може бути пов'язана з інформацією, що зберігається та отримана від файлів-cookies.

Для зручності навігації користувача в Інтернеті, сервіси та Сайт Чемпіонату можуть містити посилання на інші вебсайти. Ми не несемо відповідальності за політику конфіденційності або зміст цих сайтів.

ФАЙЛИ-COOKIES

  1. Цілі, задля яких використовуються файлів-cookie, зазначені нижче: На нашому сайті ми використовуємо Google Analytics та Google Tag Manager для розпізнавання комп'ютера, коли користувач відвідує сайт.

  2. Більшість браузерів надають вам можливість відмовитися від використання файлів-cookies, наприклад:

  • в Internet Explorer (версія 10) ви можете заблокувати використовуючи налаштування керування файлами-cookie, доступними в меню «Інструменти» – «Опції Інтернету» – «Конфіденційність» – «Розширені» ("Tools," "Internet Options," "Privacy," "Advanced");

  • у Firefox (версія 24) ви можете заблокувати всі файли-cookie, натиснувши «Інструменти» – «Опції» – «Конфіденційність»: у випадаючому меню оберіть пункт «Використовувати користувацькі налаштування журналу» та зніміть виділення з пункту «Прийняти файли-cookie від сайтів»;

  • в Chrome (версія 29) ви можете заблокувати всі файли-cookie увійшовши до меню «Налаштування та управління», та обравши «Налаштування» – «Показати розширені налаштування» та «Налаштування контенту», а потім обравши «Заборонити сайтам надсилати будь-які дані» під заголовком «Cookies».

Блокування всіх файлів-cookiе матиме негативні наслідки на зручність користування багатьма вебсайтами.

ДЛЯ ЗВ'ЯЗКУ

Якщо у вас є питання або сумніви з приводу цієї Політики конфіденційності, ви можете зв'язатися з нами за адресою електронної пошти support@casers.org. Ця політика поширюється тільки на інформацію, зібрану на сайті https://www.mstudentchamp.com та вебпродукти, що працюють у рамках цього Сайту.